• image5
  • image3
  • image1
  • image4
  • image2

informatie
Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zal dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.  

Bij Schoonheidssalon Tanja kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen en overige behandelingen zoals epileren, verven, harsen.   

                          
Wat is een schoonheidsspecialiste
Een schoonheidsspecialiste is een specialist in het kijken naar de huid en dan vooral in het gezicht en in de hals. Ze zorgt voor een gezonde en een schone huid. Ze geeft massages waardoor de huid actief blijft (goede doorbloeding). Een schoonheidsspecialiste kan een minder mooie huid niet mooi maken maar wel gezond. Het reinigen doet ze door bijvoorbeeld met een speciale reiniging voor de huid. Ze doet een huid-peeling en dat betekent dat de dode huidcellen worden verwijderd.

Aandacht voor je huid
Elke dag heeft de huid te maken met factoren zoals luchtverontreiniging, kou, wind, hitte, UV-straling en stress. Deze factoren verstoren het natuurlijk evenwicht van de huid. Om dit evenwicht te herstellen en de huid in een goede conditie te houden, is het goed om regelmatig een professionele behandeling in een schoonheidssalon te ondergaan. Daarnaast is het belangrijk om de huid thuis dagelijks goed te verzorgen met producten die bij jouw huid passen.

Mannen
Steeds meer mannen zien in dat een behandeling goed en prettig is voor de huid en het lichaam. Ook zij ervaren het gevoel van ontspannenheid na een behandeling. Mannen zijn bij schoonheidssalon Tanja  dan ook van harte welkom. Schoonheidssalon Tanja heeft een ook een behandeling voor de mannen. Deze behandeling is helemaal afgestemd op de wensen van de moderne man.

Producten
Bij schoonheidssalon Tanja  wordt er  gewerkt met de producten Medex & Weleda. Weleda is een product met uitsluitend natuurlijke elementen.

De reden waarom ik met Weleda samen werk is de enorme vraag en behoefte van de klant naar 100% natuurzuivere producten. Immers vandaag de dag is men zich er steeds meer van  bewust  wat ze op de huid gebruiken.

De Weleda-producten hebben tot doel de gezonde levensprocessen in het menselijke lichaam te behouden, bevorderen en eventueel te herstellen. De grondstoffen zijn uitsluitend natuurlijk en komen zoveel mogelijk uit gecontroleerde biologische landbouw. Het BDIH-keurmerk geeft je deze kwaliteitsgarantie en weet je dat je met een goed en eerlijk product te maken hebt. En dat vind ik belangrijk!  

Medex, huidverzorging voor de vrouw die meer wil …., en kan permitteren.

De producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research laboratorium. Niet alleen houdt Medex zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, maar er vindt ook opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen van de reeds ontwikkelde producten. De Medex producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Er worden geen kleur- en geurstoffen toegevoegd, tenzij dit strikt noodzakelijk is. De producten van Medex worden niet getest op dieren. Naast de salonbehandelingen is het belangrijk dat u ook thuis de huidverzorging voortzet om de werking van de producten te behouden.          

  
weleda

 medex

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

NEODERMA

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 11 productlijnen en 10 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur’. Alle 10 behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

neoderma

 

BIO-PEELING TREATMENT (CHINESE KRUIDENPEELING)

 

biopeeling

 

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.
Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

admin