DE SALON

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zal dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

Wat is een schoonheidsspecialiste
Een schoonheidsspecialiste is een specialist in het kijken naar de huid en dan vooral in het gezicht en in de hals. Ze zorgt voor een gezonde en een schone huid. Ze geeft massages waardoor de huid actief blijft (goede doorbloeding). Een schoonheidsspecialiste kan een minder mooie huid niet mooi maken maar wel gezond. Het reinigen doet ze door bijvoorbeeld met een speciale reiniging voor de huid. Ze doet een huid-peeling en dat betekent dat de dode huidcellen worden verwijderd.

Aandacht voor je huid
Elke dag heeft de huid te maken met factoren zoals luchtverontreiniging, kou, wind, hitte, UV-straling en stress. Deze factoren verstoren het natuurlijk evenwicht van de huid. Om dit evenwicht te herstellen en de huid in een goede conditie te houden, is het goed om regelmatig een professionele behandeling in een schoonheidssalon te ondergaan. Daarnaast is het belangrijk om de huid thuis dagelijks goed te verzorgen met producten die bij jouw huid passen.

Mannen
Steeds meer mannen zien in dat een behandeling goed en prettig is voor de huid en het lichaam. Ook zij ervaren het gevoel van ontspannenheid na een behandeling. Mannen zijn bij schoonheidssalon Tanja  dan ook van harte welkom. Schoonheidssalon Tanja heeft een ook een behandeling voor de mannen. Deze behandeling is helemaal afgestemd op de wensen van de moderne man.

We maken gebruik van de volgende merken:

  • Medex

  • Weleda (100% natuurlijk)

  • John van G. (make-up)

In 2020 is de salon compleet vernieuwd, naast meer mogelijkheden en een fijne ontspannende salonruimte, biedt de salon nu ook mogelijkheden voor duo-behandelingen. Overigens kunnen we ook bij u thuis komen voor een behandeling. (hier zijn extra kosten aan verbonden, vraag ernaar bij het maken van een afspraak)

Tanja is naast eigenaresse van de salon vrijwel dagelijks aanwezig voor de behandelingen. Met een stapel aan diploma’s kan je bij Tanja terecht voor alle behandelingen die we hebben. Training en cursussen vinden we erg belangrijk. Zo blijven we niet alleen goed geschoold maar zijn we ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheid. Staat een behandeling niet op de site en wilt u weten of dat op termijn bij Tanja mogelijk is? Laat het ons weten.